THE BRANDING ESCAPE 2019

- 3 tot 10 mei 2019 -

Hoe zou je het vinden om gedurende een aantal dagen je (personal) branding strategie op te frissen en je focus aan te scherpen onder de Portugese zon? Tijdens 'The Branding Escape 2019' van 3 tot 10 mei, kun je ontsnappen aan de sleur van alledag tijdens een compleet verzorgd verblijf in een luxe villa.

Gun jezelf de ruimte om met een frisse blik naar je eigen merk te kijken in een relaxte en inspirerende omgeving. Je gaat naar huis met een volle accu en een hernieuwde focus voor de rest van het jaar.

the branding escape 2019
You become what you believe.
— Oprah Winfrey
 

tijd voor reflectie

 

Reflectie is essentieel als je je bedrijf succesvol wilt runnen. Elke professional weet hoe belangrijk het is om af en toe de tijd nemen om na te denken, je visie te verfijnen, je strategie bij te sturen en je geest op te frissen. Dat ook feitelijk waarmaken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met een continue strijd om onze tijd en aandacht, is het vaak het eerste dat we verwaarlozen. Ten koste van onszelf en onze onderneming.

Echte transformatie begint op het moment dat je de beslissing neemt om in jezelf te investeren. Overschakelen naar een andere en inspirerende omgeving opent deuren naar nieuwe kansen en verrassende mogelijkheden.

Door je gedurende een aantal dagen volledig onder te dompelen, kun je vanuit een ander perspectief kijken naar jezelf en je bedrijf. Zonder meegesleept te worden in de alledaagse beslommeringen. Het zal de manier waarop je zaken doet veranderen.

 

de beleving

 

Bereid je voor op een paar dagen waarin lekker eten, gezelligheid, focus, plezier en ontspanning centraal staan.

De workshopsessies beginnen om 10 uur en eindigen om 16 uur. Tussendoor geniet je van lekker eten en gezonde smoothies. Als je vooraf of na afloop even lekker actief wilt zijn kun je baantjes trekken in het privézwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of een wandeling maken naar het strand.

Wil je je liever even terugtrekken met een fijn boek of even lekker tot rust komen? Dat kan in de aangrenzende tuin.

Albufeira-018.JPG
Life is a hell of a lot more fun if you say YES rather than NO.
— Richard Branson
Albufeira-102.JPG
 

WAT HET JE OPLEVERT

 
 

(Her)ontdek je merk

Hoe kun je met jouw unieke persoonlijkheid je business vormgeven zodat het een reflectie is van je ambities? Een serie verhelderende en inspirerende ervaringen om door te dringen tot het hart van je ware potentieel.

 

Voed je inspiratie

Het realiseren van je potentieel begint met investeren in jezelf. Ontdek wat je nodig hebt en waarvan je afscheid moet nemen om je inspiratie te (blijven) voeden en uniek te blijven.

 

 

Betover je klanten

Ontdek hoe je jouw onderscheidende verhaal vertelt en je toegevoegde waarde zodanig overbrengt dat de juiste klanten voor jou kiezen en betalen wat je waard bent.

 

Omarm je levensstijl

Je gaat stapsgewijs aan de slag om je business te organiseren rondom de levensstijl die het beste bij je past. 

 

 
 
villa.jpg
terras

het programma

 

Enkele weken voor vertrek ontvang je een volledige reisbeschrijving en een werkboek dat speciaal voor dit programma is samengesteld. Om je alvast een idee te geven van wat we voor je in petto hebben is hier alvast een globaal programma.

The Branding Escape - 5 dagen

Je arriveert op maandag 6 mei in de ochtend of de middag en kunt je tijd invullen zoals je graag wenst. We maken kennis met elkaar tijdens een gezamenlijk welkomstdiner in de villa.

The Branding Escape - 8 dagen

Je arriveert op vrijdag 3 mei in de ochtend of de middag en kunt je tijd invullen zoals je graag wenst. We maken kennis met elkaar tijdens een gezamenlijk welkomstdiner in de villa. Het weekend is vrij in te besteden. Breng een bezoek aan Sintra of Cascais, maak een uitstapje naar Lissabon of stap naar buiten voor een wandeling in het prachtige natuurpark Sintra.

INSPIRERENDE WERKSESSIES

Op dinsdag 7 mei gaan vanaf 10 uur de eerste workshopsessies van start.

Werksessie 1: We gaan weer even helemaal terug naar de basis. Het werk dat we doen in deze sessies bereid je voor op de komende dagen en de rest van het jaar. Bereid je voor op een flinke dosis inspiratie en een energie boost!

Werksessie 2: Tijdens deze sessie bouwen we voort op je visie en dagen we je uit om je merk naar een hoger plan te tillen. Dit is je kans om je route naar succes concreet uit te stippelen in plaats van deze over te laten aan toevalligheden en geluk.

Werksessie 3: Om de juiste opdrachten/klanten aan te trekken is het belangrijk om te weten wie dat zijn. Maar ook welke pijnpunten jij voor ze oplost, waarom ze daarvoor bij jou aan het goede adres zijn. In deze sessie duiken we diep in de materie van jouw belanghebbend publiek en wat jij kunt doen om een magnetische aantrekkingskracht voor je gewenste klanten te realiseren.

Werksessie 4: We leiden je door een reeks praktische sessies die je de ruimte en inzichten geven om je merk te versterken en de juiste opdrachten/klanten te vinden die passen bij jou en je levensstijl. Meer omzet, meer tijd, minder stress!

Werksessie 5: Stap voor stap gaan we in kaart brengen wat je concreet kunt doen om je waarde in de ogen van je (potentiële) klant te vergroten. Je leert hoe je jouw waarde duidelijk kunt overbrengen op jouw publiek en krijgt tools aangereikt die je meteen kunt toepassen.

Werksessies 6: In deze laatste sessie ga je aan de slag met een concreet actieplan en het stellen van doelen voor de korte en lange termijn. Je maakt inzichtelijk wat je moet je aanpassen in je huidige branding om je business naar een hoger plan te tillen en de juiste klanten aan te trekken.

AFSLUITING EN TERUGREIS

Na een gezamenlijk ontbijt is het op vrijdag 10 mei tijd om afscheid van elkaar te nemen en volledig uitgerust, geïnspireerd en met een plan van aanpak  weer opgeladen huiswaarts te keren.

zwembad villa
lunch-anyone.jpg
sintra
overdekt terras
Albufeira-026.JPG
 
ontbijt

We vinden het belangrijk dat je je volledig kunt focussen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dagelijkse dingen zoals ‘wat eten we vandaag’, ‘moeten er nog boodschappen gedaan worden’, ‘hoe kom ik op het vliegveld’, ‘welke leuke dingen zijn er in de buurt te doen’ of ‘waar kan ik een auto huren’. Daarvoor hebben we de samenwerking opgezocht met Sjoerd Commandeur van VillaForum. Met zijn bedrijf is hij gespecialiseerd in de organisatie en catering van workations. Het zal je dus aan niets ontbreken!

 
Cascais view
 

de setting

De villa ligt in natuurpark Sintra (UNESCO werelderfgoed) op 900 meter van het strand. Op 15 kilometer ligt het historische Sintra. Hier kocht Madonna onlangs een huis. Op 13 kilometer ligt het kosmopolitische Cascais, met een mooie jachthaven, leuke winkeltjes, gezellige restaurants en mooie strandjes. De levendige hoofdstad Lissabon is 40 minuten rijden. Voor de strand- en watersportliefhebber is Guincho een aanrader. Deze plaats ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Ideaal om een paar surflessen te nemen!

Vanaf het moment dat je de poort van de villa binnenkomt besef je dat je op een speciale plek bent aangekomen. In de warme en uitnodigende woonruimtes voel je je al snel als herboren. Je kunt genieten van de prachtige tuin met veel luxe en privacy en heerlijk ontspannen aan de rand van het privézwembad.

20170329_165116.jpg

INVESTERING

the branding escape 2019 gedeelde kamer 5 dagen


* 4 overnachtingen in
een gedeelde kamer

* transfer van en naar Lissabon Airport

* dagelijks vers ontbijt
en lunch

* koffie, verse thee
en snacks

* 4x diner uitgebreid
diner (1x uit eten
op eigen kosten)

* elke avond één
wijntje/biertje

* bed- en badlinnen

* gebruik van twee
deelauto’s


vanaf € 1.245,- p.p.

the branding escape 2019 privekamer 5 dagen


* 4 overnachtingen in
een privékamer

* transfer van en naar Lissabon Airport

* dagelijks vers ontbijt
en lunch

* koffie, verse thee
en snacks

* 4x diner uitgebreid
diner (1x uit eten
op eigen kosten)

* elke avond één
wijntje/biertje

* bed- en badlinnen

* gebruik van twee
deelauto’s


€ 1.445,- p.p.

the branding escape 2019 gedeelde kamer 8 dagen


* 7 overnachtingen in
een gedeelde kamer

* transfer van en naar Lissabon Airport

* dagelijks vers ontbijt
en lunch (in het weekend
is er geen lunch)

* koffie, verse thee
en snacks

* 6x diner uitgebreid
diner (2x uit eten
op eigen kosten)

* elke avond één
wijntje/biertje

* bed- en badlinnen

* gebruik van twee
deelauto’s

vanaf € 1.450,- p.p.

the branding escape 2019 privékamer 8 dagen


* 7 overnachtingen in
een privékamer

* transfer van en naar Lissabon Airport

* dagelijks vers ontbijt
en lunch (in het weekend
is er geen lunch)

* koffie, verse thee
en snacks

* 6x diner uitgebreid
diner (2x uit eten
op eigen kosten)

* elke avond één
wijntje/biertje

* bed- en badlinnen

* gebruik van twee
deelauto’s

€ 1.850,- p.p.

 
bedroom.jpg

Kamers worden vooraf toegewezen. Boek met een vriend of vriendin, of we matchen je met een andere gast.

Maaltijden buiten de villa & activiteiten zoals de surflessen en je vlucht naar Lissabon (±175,-) zijn voor eigen rekening.

Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief BTW

 
Foto Thamar.png

“The Branding Escape 2018” was geweldig zowel voor mij persoonlijk als zakelijk! Ik ging er open in, ik heb me er  wel na mijn idee heel goed op voorbereid.

Door stapje voor stapje door te nemen wie mijn belanghebbend publiek is, wie is mijn avatar, product, intrinsieke waarde, prijs etc. is het voor mij nu weer een stuk helderder waar ik naartoe wil.

Ik heb genoten van Portugal, de villa, het eten, het uit gaan eten, de mensen. Veel geleerd, voelt super!!


 
Foto Gea rond.png

‘Een aantal dagen alleen maar met je ‘brand’ bezig zijn met andere deelnemers, zonder andere afleiding. Tijdens ‘The Branding Escape ga je even helemaal terug naar de basis. De juiste (kritische) vragen helpen met het bouwen van je ‘brand’. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent.

Ik vond het fijn om hier in groepsverband me aan de slag te gaan omdat andere deelnemers inzichten kunnen geven waar jezelf nog niet over nagedacht hebt.

De organisatie, locatie en het eten was in deze dagen super geregeld! Dankjewel!’