THE BRANDING ESCAPE 2019

- 19 tot 22 mei 2019 -

Hoe zou je het vinden om in gedurende drie dagen je (personal) branding strategie op te frissen en je focus aan te scherpen onder de Portugese zon? Tijdens 'The Branding Escape 2018' van 19 tot 22 mei, kun je ontsnappen aan de sleur van alledag tijdens een compleet verzorgd verblijf in een luxe villa.

Gun jezelf de ruimte om met een frisse blik naar je eigen merk te kijken in een relaxte en inspirerende omgeving. Je gaat naar huis met een volle accu en een hernieuwde focus voor de rest van het jaar.

 

Albufeira-026.JPG
You become what you believe.
— Oprah Winfrey
 

tijd voor reflectie

 

Reflectie is essentieel als je je bedrijf succesvol wilt runnen. Elke professional weet hoe belangrijk het is om af en toe de tijd nemen om na te denken, je visie te verfijnen, je strategie bij te sturen en je geest op te frissen. Dat ook feitelijk waarmaken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met een continue strijd om onze tijd en aandacht, is het vaak het eerste dat we verwaarlozen. Ten koste van onszelf en onze onderneming.

Echte transformatie begint op het moment dat je de beslissing neemt om in jezelf te investeren. Overschakelen naar een andere en inspirerende omgeving opent deuren naar nieuwe kansen en verrassende mogelijkheden.

Door je gedurende een aantal dagen volledig onder te dompelen, kun je vanuit een ander perspectief kijken naar jezelf en je bedrijf. Zonder meegesleept te worden in de alledaagse beslommeringen. Het zal de manier waarop je zaken doet veranderen.

 

de beleving

 

Bereid je voor op een paar dagen waarin lekker eten, gezelligheid, focus, plezier en ontspanning centraal staan.

De workshopsessies beginnen om 10 uur en eindigen om 16 uur. Tussendoor geniet je van lekker eten en gezonde smoothies. Als je vooraf of na afloop even lekker actief wilt zijn kun je baantjes trekken in het privézwembad of een wandeling maken naar het gezellige dorp of het dichtstbijzijnde strand.

Wil je je liever even terugtrekken met een fijn boek of even lekker tot rust komen? Dat kan in de aangrenzende tuin.

Albufeira-018.JPG
Life is a hell of a lot more fun if you say YES rather than NO.
— Richard Branson
Albufeira-102.JPG
 

WAT HET JE OPLEVERT

 
 

(Her)ontdek je merk

Hoe kun je met jouw unieke persoonlijkheid je business vormgeven zodat het een reflectie is van je ambities? Een serie verhelderende en inspirerende ervaringen om door te dringen tot het hart van je ware potentieel.

 

Voed je inspiratie

Het realiseren van je potentieel begint met investeren in jezelf. Ontdek wat je nodig hebt en waarvan je afscheid moet nemen om je inspiratie te (blijven) voeden en uniek te blijven.

 

 

Betover je klanten

Ontdek hoe je jouw onderscheidende verhaal vertelt en je toegevoegde waarde zodanig overbrengt dat de juiste klanten voor jou kiezen en betalen wat je waard bent.

 

Omarm je levensstijl

Je gaat stapsgewijs aan de slag om je business te organiseren rondom de levensstijl die het beste bij je past. 

 

 
zwembad en terras

het programma

 

Enkele weken voor vertrek ontvang je een volledige reisbeschrijving en een werkboek dat speciaal voor dit programma is samengesteld. Om je alvast een idee te geven van wat we voor je in petto hebben is hier alvast het programma.

DAG 1: AANKOMST EN KENNISMAKING

Je arriveert in de ochtend of de middag en kunt je tijd invullen zoals je graag wenst. We maken kennis met elkaar tijdens een gezamenlijk welkomstdiner in de villa.

DAG 2: (HER)ONTDEK JE MERK

Vanaf 10 uur gaan de eerste workshopsessies van start. We gaan weer even helemaal terug naar de basis. Het werk dat we doen in deze sessies bereid je voor op de komende dagen en de rest van het jaar.

Bereid je voor op een flinke dosis inspiratie en een energie boost!

Tijdens de middag bouwen we voort op je visie en dagen we je uit om je merk naar een hoger plan te tillen. Dit is je kans om je route naar succes concreet uit te stippelen in plaats van deze over te laten aan toevalligheden en geluk.

uitzicht villa
lunch-anyone.jpg

DAG 3: BUITENGEWOON BRILJANT

Wat heb jij specifiek nodig om je business naar een hoger plan te tillen en de juiste klanten aan te trekken?

We leiden je door een reeks praktische sessies die je de ruimte en inzichten geven om je merk te versterken en de juiste opdrachten/klanten te vinden die passen bij jou en je levensstijl.

Carvoeiro sunset

DAG 4: AFSLUITING EN TERUGREIS

Na een gezamenlijk ontbijt is het tijd om afscheid van elkaar te nemen en volledig uitgerust, geïnspireerd en met een plan van aanpak  weer opgeladen huiswaarts te keren.

overdekt terras
 
terras
 

WAT IS INBEGREPEN

Inbegrepen in dit geheel verzorgd luxueus, driedaagse escape is:

  • Accommodatie

Verblijf in een luxe villa met privézwembad, een adembenemend uitzicht en een prachtige tuin. Je kunt kiezen voor een SUITE of een DELUXE kamer. Boek met een vriend of vriendin, of we matchen je met een andere gast

  • Je maaltijden, drankjes en snacks tijdens je verblijf in de villa

Het ontbijt, de lunch, het diner en tussentijdse versnaperingen worden verzorgd in de villa

  • Bed- en badlinnen

 

WAT NIET IS INBEGREPEN

  • Vliegreis

Vanuit Nederland is Faro Airport gemakkelijk te bereizen met directe vluchten vanaf diverse vliegvelden. Soms kan het lonen om naar Lissabon te vliegen en van daaruit verder te reizen met een huurauto (ca. 1,5 uur) of per bus (ca. 3 uur).

  • Transfers van en naar het vliegveld

Vanaf Faro Airport is het ongeveer 40 minuten rijden naar de Villa. Wij zullen een privé Facebookgroep opzetten zodat je eventueel met andere deelnemers kunt afspreken om samen te reizen.

  • Drankjes en maaltijden die buiten de villa worden genuttigd zijn voor eigen rekening

pool view.jpg
Carvoerio view
 

de setting

De villa ligt in het pittoreske vissersdorp Praia do Carvoeiro in het zuiden van Portugal. De regio, Algarve genaamd, heeft de meeste zonuren van Europa en is daarmee een geliefd vakantieoord. De villa ligt dichtbij het levendige centrum met leuke winkeltjes, gezellige restaurants, prachtige vergezichten en mooie strandjes. Het is niet voor niets dat Madonna, Sir Cliff Richard, John en Linda de Mol een huis bezitten in deze prachtige regio. Schrijfster Heleen van Royen schreef veel van haar boeken in haar appartement met uitzicht op het strand van Praia do Carvoeiro.

Vanaf het moment dat je de poort van de villa binnenkomt besef je dat je op een speciale plek bent aangekomen. In de warme en uitnodigende woonruimtes voel je je al snel als herboren. Je kunt genieten van de prachtige tuin met veel luxe en privacy en heerlijk ontspannen aan de rand van het privézwembad.

Je kunt kiezen voor een SUITE (slechts beperkt beschikbaar) of een DELUXE kamer delen met een andere deelnemer (uiteraard voorzien van twee losse eenpersoonsbedden).

20170329_165116.jpg
 

INVESTERING

 
bedroom villa

DELUXE KAMER

€ 1.197,- p.p. (bij eenpersoons bezetting)

€ 897,- p.p. (bij tweepersoons bezetting)

DELUXE kamers worden vooraf toegewezen. Als je met iemand samen komt kun je ervoor kiezen samen een kamer te delen. DELUXE hebben twee aparte eenpersoonsbedden.

Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

SUITE

€ 1.397,- p.p. (bij eenpersoons bezetting) 

€ 997,- p.p. (bij tweepersoons bezetting)

De SUITE heeft een tweepersoonsbed, een mooie ensuite badkamer en een royaal balkon met een schitterend uitzicht over het Portugese landschap.

Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Zwembad villa