'blablalba.'

 
Angel Nijskens Branding Strategist

ANGèL NIJSKENS

owner / brand strategist

Angèl heeft ruim zes jaar ervaring als Brand Strategist en is gespecialiseerd in personal branding, online reputatie management, media & PR. Zij adviseert individuen en bedrijven bij het bouwen en promoten van een sterke personal brand.  

De afgelopen jaren ontwikkelde ze de 'Versterk-je-eigen-merk' methode waarmee ze professionals, ondernemers, publieke personen en politici leert hoe ze zelf een sterke personal brand kunnen ontwikkelen.

Angèl levert regelmatig bijdrages aan vooraanstaande blogwebsites zoals Huffington Post, Frankwatching en Marketingfacts waar ze schrijft over personal branding, online reputatiemanagement, media & pr.

 
Esther Nijskens Content Marketing Specialist

ESTHER NIJSKENS

content marketing specialist

Esther heeft expertise op het gebied van content marketing, content creatie en online media. Ze doet doorlopend onderzoek naar wat online content succesvol maakt.

Het resultaat is een bewezen aanpak voor effectieve content creatie, die ze toepast bij het ondersteunen en adviseren van klanten, bij het versterken van hun online positionering. Met oog voor internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van content marketing en online media. 

Haar opgedane kennis deelt ze ook op ondernemersplatform De Ondernemer en marketingblog MarketingTribune. 

 

 

  

 
 
branding - nijskens branding agency

Onze kracht is het verpersoonlijken van merken.

Met de unieke 'versterk je eigen merk' methode ontwikkel je stap voor stap een eigen sterk merk. Je brengt de eerste indruk in 'real life' in lijn met je online positionering.

Onze frisse kijk op de zaak, een hernieuwde focus en handige tools helpen je om jouw succesvolle merk te ontwikkelen.

Indien gewenst ondersteunen we bij content strategie, content creatie, media & pr.


Het formuleren van een onderscheidende boodschap, voor het juiste publiek en diverse platformen, vinden veel mensen lastig.

Daarom ondersteunen wij op het gebied van content strategie en creatie.

Onze kennis is gebaseerd op de laatste internationale onderzoeken, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Dit passen we onder andere toe bij professioneel bloggen, e-mailmarketing, infographics, het opstellen van een content kalender en social media berichten.


media pr - nijskens branding agency
 

Het regelmatig uitdragen van je expertise in de media heeft een positieve impact op je merkwaarde

Maar inspelen op het nieuws, het onderhouden van mediarelaties en regelmatig pitchen van ideeën is een tijdrovende bezigheid.

Wij ondersteunen bij het verkrijgen van media exposure middels onze innovatieve PR aanpak.

Deze aanpak is gericht op het toevoegen van waarde voor zowel jou als deskundige als de journalist en het medium. 

'Branding is the best way to invest

in yourself and your future.'

Ongeacht in welke fase je loopbaan of onderneming zich ook bevindt. Daarom vinden we het belangrijk om onze programma's toegankelijk te maken voor elke portemonnee en agenda. Veel materiaal is gratis beschikbaar via onze blog en binnen de community. Voor iedereen die meer wil leren of sneller stappen wil maken is er ons werkboek (zelfstandig en in eigen tempo), club of workshop (groepsverband) of een maatwerktraject met persoonlijk advies en support. Daarnaast organiseren we regelmatig interessante themabijeenkomsten toegespitst op personal branding, content of media & pr.

 

Let's connect!

We love to hear from you!

Phone: +31623268071
Email: info@angelnijskens.com
Website: www.angelnijskens.com

Chamber of Commerce.: 50900560
VAT Number: NL158843095B02

Markt 6 (kamer 1.05)
6088 BP Roggel - THE NETHERLANDS