'Wij geven je merk een gezicht óf je gezicht een merk.'

 
Angel Nijskens Branding Strategist

ANGèL NIJSKENS

eigenaar / brand strategist

Angèl heeft ruim zes jaar ervaring als Brand Strategist en is gespecialiseerd in personal branding, online reputatie management, media & PR. Zij adviseert individuen en bedrijven bij het bouwen en promoten van een sterke personal brand.  

De afgelopen jaren ontwikkelde ze de 'Versterk-je-eigen-merk' methode waarmee ze professionals, ondernemers, publieke personen en politici leert hoe ze zelf een sterke personal brand kunnen ontwikkelen.

Angèl levert regelmatig bijdrages aan vooraanstaande blogwebsites zoals HuffPost, Frankwatching en Marketingfacts waar ze schrijft over personal branding, online reputatiemanagement, media & pr.

 
Esther Nijskens Content Marketing Specialist

ESTHER NIJSKENS

content marketing specialist

Esther heeft expertise op het gebied van content marketing, content creatie en online media. Ze doet doorlopend onderzoek naar wat online content succesvol maakt.

Het resultaat is een bewezen aanpak voor effectieve content creatie, die ze toepast bij het ondersteunen en adviseren van klanten, bij het versterken van hun online positionering. Met oog voor internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van content marketing en online media. 

Haar opgedane kennis deelt ze ook op ondernemersplatform De Ondernemer en marketingblog MarketingTribune

 

 

  

 
 
branding - nijskens branding agency

Onze kracht is het verpersoonlijken van merken.

Met de unieke 'versterk je eigen merk' methode ontwikkel je stap voor stap een eigen sterk merk. Je brengt de eerste indruk in 'real life' in lijn met je online positionering.

Onze frisse kijk op de zaak, een hernieuwde focus en handige tools helpen je om jouw succesvolle merk te ontwikkelen.

Indien gewenst ondersteunen we bij content strategie, content creatie, media & pr.


Het formuleren van een onderscheidende boodschap, voor het juiste publiek en diverse platformen, vinden veel mensen lastig.

Daarom ondersteunen wij op het gebied van content strategie en creatie.

Onze kennis is gebaseerd op de laatste internationale onderzoeken, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Dit passen we onder andere toe bij professioneel bloggen, e-mailmarketing, infographics, het opstellen van een content kalender en social media berichten.


media pr - nijskens branding agency
 

Het regelmatig uitdragen van je expertise in de media heeft een positieve impact op je merkwaarde

Maar inspelen op het nieuws, het onderhouden van mediarelaties en regelmatig pitchen van ideeën is een tijdrovende bezigheid.

Wij ondersteunen bij het verkrijgen van media exposure middels onze innovatieve PR aanpak.

Deze aanpak is gericht op het toevoegen van waarde voor zowel jou als deskundige als de journalist en het medium. 

'Branding is de beste investering in je toekomst.'

Ongeacht in welke fase je loopbaan of onderneming zich ook bevindt. Daarom vinden we het belangrijk om onze programma's toegankelijk te maken voor elke portemonnee en agenda. Veel materiaal is gratis beschikbaar via onze blog en binnen de community. Voor iedereen die meer wil leren of sneller stappen wil maken is er ons werkboek (zelfstandig en in eigen tempo), club of workshop (groepsverband) of een maatwerktraject met persoonlijk advies en support. Daarnaast organiseren we regelmatig interessante themabijeenkomsten toegespitst op personal branding, content of media & pr.

 

Supertrots zijn wij op onze ambassadeurs!

 

Sandra van Engelen
oefentherapeut
Oefentherapie Ingele

[content club]
 

"Jullie hebben goed met mij meegedacht over bestaande/nieuwe ideeën en waren heel betrokken in de voortgang. In de content club hebben jullie mij de juiste handvatten gegeven om nog meer aan mijn personal brand te werken. Vanuit hier wordt mijn doel nog concreter en kan ik daar naartoe werken. Bedankt!"

 

Jolien Walhof,
Media Specialist
LinkedIn Benelux
[workshop professioneel bloggen]

"Ik vond de workshop professioneel bloggen erg goed! Er werd veel informatie gedeeld waarvan ik nog niet op de hoogte was, terwijl ik er al aardig wat vanaf wist. Ik vond het fijn dat de workshop praktisch was ingestoken, met name de tips en tools waren leerzaam". 

 

Jean Paul van der Donk
E-learning ontwikkelaar E-advisor & hospitality expert Aandacht raakt
[cursus]

"Met een uitgebreid werkboek als rode draad, heb ik veel antwoorden gevonden en deze concreet omgezet in een helder profiel. Daarnaast hebben jullie mij doeltreffend geholpen om mijn LinkedIn profiel op te frissen. Ik krijg wekelijks nieuwe geïnteresseerden die mijn profiel bekijken. Erg leerzaam en voor mijn gevoel heeft het al zijn vruchten afgeworpen". 

 

Eva Sanders
Fotograaf
MadeByEva
[content club]

"De versterk-je-eigen-merk methode is een fijne methode als je vastloopt in je huidige werk of onderneming en je het gevoel hebt dat je meer uit jezelf kunt halen. Jullie hebben mij geholpen om vanuit de basis te kijken waar mijn hart écht ligt en dit stap voor stap helder te krijgen".

 

Brendaly F. Albertus
CEO
Women in Business Congress

[branding & content support]

“Dankzij jullie professionele en creatieve support hebben wij inmiddels 5 succesvolle edities van ons internationale congres kunnen organiseren. Wij hebben veel van jullie geleerd over hoe we het congres onderscheidend in de markt kunnen zetten. De hoge kwaliteit van jullie dienstverlening is waarom we na 5 jaar nog steeds heel graag samenwerken!”

 

Werner Kupers
Global Program Project Manager
[cursus]

 

"De versterk-je-eigen-merk methode was voor mij het begin van een interessante bewustwording van oude en nieuwe overtuigingen, die te makken hebben met hoe je gezien wordt en wilt worden in de huidige wereld.    

Wat een geweldige dagen, ik werd even teruggebracht naar de basis, naar mijn authentieke kernwaarden en talenten die o zo belangrijk zijn. Ik heb handvatten gekregen en het bewustzijn om ermee aan de slag te gaan.
Het resultaat van deze stap is dat ik mij bewuster ben van de impact die mijn presentatie heeft op de buitenwereld, op welke wijze dan ook".

Katja van de Veen, hypotheekadviseur
van de Veen Hypotheken en Verzekeringen
[LinkedIn workshop]

"Ik vond de Linkedln workshop inspirerend, terwijl ik vooraf nogal sceptisch was. Jullie hebben mij, als digibeet, laten zien hoe je jezelf op een eenvoudige, maar juiste manier kunt profileren op LinkedIn. Ik kijk nu heel anders naar deze site en ervaar  de meerwaarde".

 

Harald Stadermann
Enterprise Account Executive
Linkedin Benelux
[workshop professioneel bloggen]

"De workshop professioneel bloggen was interessant en werd leuk gegeven. Het is denk ik erg lastig om goed te gaan bloggen zonder eerst de basis te weten. Inhoudelijk is aan de orde gekomen waar ik behoefte aan had. Veel praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt!"

 

Thamar Coenen
gezondheidstherapeut vitaliteitspraktijk CosproCare
[branding & content support]

"Samen met mijn echtgenoot run ik een vitaliteitspraktijk. We hebben de versterk-je-eigen-merk methode gevolgd. We leerden hoe je je Personal Brand sterker maakt, jezelf (online) profileert bijvoorbeeld in de media, door te bloggen, of via Linkedin, Facebook etc. Ik heb er nog steeds veel aan". 
 

 

Arnica Wijers
Consultant
Cure4
[personal branding workshop]

"De workshop was goed georganiseerd, met een persoonlijke benadering en handige tips. Ik zou deze workshop aanbevelen aan alle professionals in mijn netwerk. Het was gewoon top!"

 

Guus van Cruchten
Teamcoördinator
Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders

[LinkedIn workshop]

"Het vullen van een LinkedIn profiel is geen kunst. Het gaat erom hoe val ik het beste op en hoe verkoop ik mijzelf het beste op social media. In de workshop werd hieraan volop aandacht besteed. Wat mij betreft een onmisbare schakel in een goede presentatie van je eigen merk". 

 
Foto voor op de website.png

Ans Breukers
eigenaar
golfbaan Land van Thorn

[branding & content support]

"Wij hebben jullie leren kennen als een enthousiaste en gedreven partij met kennis van zaken. Wat vooral aanspreekt is de nuchtere zienswijze en gevoel voor het MKB bedrijf. De hectiek van de moderne communicatiemiddelen weten jullie terug te brengen naar duidelijke lijnen en zinvolle oplossingen die passen bij het bedrijf. Ik zou jullie absoluut aanbevelen!"

Karin Straus
voormalig Tweede Kamerlid
[branding support]


 

"Jullie hebben een goede kijk op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van PR en communicatie en weten daar ook creatief op in te spelen. Jullie zijn betrouwbaar en professioneel in de uitvoering. Al met al een hele fijne en professionele partij om mee samen te werken".

 

Laurens Coenen
mede-eigenaar
vitaliteitspraktijk Cosprocare

[cursus]
 

"Hetgeen mij erg aanspreekt is het maatwerk dat jullie leveren. Door eerst uitgebreide gesprekken te voeren volgen er acties die toegespitst zijn op de persoon. Daardoor wordt het geen standaard verhaal maar echt een personal brand. Daarnaast zijn jullie prettig in de omgang en voelen feilloos aan wat nodig is".

 

Marie-José Korsten
Adviseur
Feel Good Expert
[media pitch event]

"Het media pitch event is een eye-opener. Hoe ga je om met de verschillende media? Hoe kun je jouw pitch interessant maken? Kritisch omgaan met je pitch, want je kunt maar 1 maal een 1e indruk maken.

Al met al een interactief event waarbij je nieuwe mensen leert kennen, jouw pitch onder de aandacht komt niet alleen bij de deelnemers, ook bij journalisten of programmamakers".

 

Desirée van Dun
Organisatiespecialist House of Performance & Assistant Professor Universiteit Twente
[personal branding workshop]

"Tijdens de workshop heb ik inzicht gekregen in hoe ik mijn personal branding kan optimaliseren, welke trucs zijn er om impact te vergroten. Ik heb een leuke en leerzame middag gehad!"

 

Helene Henckens
Sales trainer en adviseur
Buro Henck
[content club]

"Met dit team als inspiratiebron ben je je concurrent een stap voor! Ik volg jullie lezingen, workshops en trainingen over Personal Branding met veel enthousiasme. Ik ben bijzonder onder de indruk van de energieke manier waarop jullie dit doen Vanaf het eerste moment hebben jullie me laten zien dat ik een verbinding kan maken tussen de zakelijke en persoonlijke kant van het ondernemerschap. Dat heeft mij enorm verrijkt".

 

Let's connect!

We horen graag van je! Mail (bij voorkeur) of bel ons gerust.

Telefoon: 06-23268071
Email: info@angelnijskens.com
Website: www.angelnijskens.com

Kamer van Koophandel nr.: 50900560
BTW nummer: NL158843095B02

Vogelzangweg 3
6325 PN Berg & Terblijt