Van jobhop naar topjob programma
Nov
13
to Feb 12

Van jobhop naar topjob programma

Bekruipt jou ook wel eens het gevoel; ik ga het helemaal anders doen. Een gevoel van onvrede hebben we allemaal wel eens. Maar als het terug blijft komen is er werk aan de winkel. Misschien zit je niet op je plek in je huidige baan. Je hebt het gevoel dat je jezelf niet kunt ontplooien of dat je continu op je tenen moet lopen. Misschien denk je er zelfs wel over om ontslag te nemen. Maar je wilt ook geen jobhopper worden. Je voelt dat het tijd is voor verandering maar vind het moeilijk om bestaande zekerheden op te geven. En eigenlijk weet je ook niet precies wat je wilt of waar je écht goed in bent. Hoe kom je daar nu achter? Lees meer ...

View Event →

Free Publicity Challenge
Oct
10
to Oct 20

Free Publicity Challenge

Wil jij in het NRC, Linda Magazine of op RTLZ maar heb je niet genoeg tijd voor PR?
 
Doe mee met onze Free Publicity Challenge en je krijgt één eenvoudige taak per dag die je helpt om media-aandacht voor jezelf of je bedrijf te genereren. 
 
Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is een smartphone (of tablet, laptop of PC), een Twitter- en/of LinkedIn account en 10-15 minuten per dag.
 
Deelname aan deze
challenge is gratis. Het is tevens een perfecte manier om focus te houden. Schrijf je snel in en doe mee!

Voornaam *
Voornaam
Aanmelden *
View Event →
Branding Festival '17
Apr
19
6:00 PM18:00

Branding Festival '17

Wat is jouw onderscheidende waarde en past dit bij wat je uitstraalt? Met andere woorden, klopt het totaalplaatje van jouw ‘personal brand’ zodat je opvalt, indruk maakt én blijft hangen bij de juiste mensen?

Op deze vraag krijg je antwoord tijdens het Branding Festival op 19 april a.s. Tijdens dit evenement staat het thema 'branding binnenstebuiten' centraal, want hoe vertaal je jouw unieke personal brand eenduidig naar de buitenkant, in stijl, stem en presentatie? Om daarachter te komen hebben we een interessant en interactief programma in petto.

View Event →