Terug naar alle evenementen

Branding Festival '17

  • Buitenhuis AlbaNera 8A Schinkelsweg Ospel, LI, 6035 PX Netherlands (kaart)

Wat is jouw onderscheidende waarde en past dit bij wat je uitstraalt? Met andere woorden, klopt het totaalplaatje van jouw ‘personal brand’ zodat je opvalt, indruk maakt én blijft hangen bij de juiste mensen?

branding festival

Op deze vraag krijg je antwoord tijdens het Branding Festival op 19 april a.s. Tijdens dit evenement staat het thema 'branding binnenstebuiten' centraal, want hoe vertaal je jouw unieke personal brand eenduidig naar de buitenkant, in stijl, stem en presentatie? Om daarachter te komen hebben we een interessant en interactief programma in petto.

Deze middag leer je:

  • wat jouw unieke brand story is;
  • hoe je met je stem invloed kunt uitoefenen op het beeld dat mensen van jouw hebben;
  • hoe je een boeiend verhaal kunt vertellen dat écht blijft hangen;
  • hoe je jouw uiterlijke presentatie (kleding en houding) kunt afstemmen op wat je graag wilt uitstralen.
  • of jouw eerste indruk online (website) overeenkomt met wie je in real life bent en wat je kunt doen om dat beter op elkaar af te stemmen.

Workshop 1: Story – Ontdek je unieke verhaal

Angèl Nijskens, Brand Strateeg en eigenaar vanNijskens Branding Agency

Storytelling speelt een grote rol bij branding. Wat is jouw unieke verhaal? Angèl heeft ruim zes jaar ervaring als Brand Strategist en is gespecialiseerd in personal branding, online reputatie management, media & PR. Zij adviseert individuen en bedrijven bij het bouwen en promoten van een sterke personal brand.  

Tijdens haar workshop ‘Ontdek je unieke verhaal’ deelt ze wat jíj kunt doen om tot de kern te komen van jouw unieke verhaal en geeft ze tools die hierbij kunnen helpen.

Workshop 2:  Verbinden met spraak

Tom Jessen, presentator en eigenaar van sprekersburo T-talks

Wil jij weten hoe je een verhaal vertelt dat blijft hangen? En welke elementen daarin onmisbaar zijn? Als iemand het weet is het Tom Jessen. 

Dagelijks luisteren tienduizenden mensen naar zijn ochtendshow op L1 Radio. Daarnaast staat Tom jaarlijks op tientallen podia als dagvoorzitter. Ook geeft hij sprekerstraining aan managers van toonaangevende bedrijven als Pink Elephant en ABN AMRO. 

Het presenteren zat er al op jonge leeftijd in. Tijdens zijn studie presenteerde Tom bij het talentenstation van Veronica. In 2015 richtte hij sprekersbureau t-talks op. 

Tijdens de workshop ‘Verbinden met spraak’ leert Tom je welke presentatietechnieken er zijn om je boodschap effectief over te brengen op verschillende doelgroepen. Met de tips en tricks van Tom kun je direct zelf aan de slag.

Workshop 3: Overtuigen met je stem

Liselotte Hambeukers, stemcoach en eigenaar van Stemkunst

Wist je dat ook je stemgebruik invloed heeft op het beeld dat anderen zich van jou vormen? Liselotte is naast logopediste, ook klassiek zangeres. Na afronding van haar studie aan het conservatorium merkte ze dat beide beroepen veel raakvlakken hebben. Ze besloot daarom‘the best of both worlds’ te combineren en richtte het bedrijf Stemkunst op waarmee ze stemtrainingen geeft door het hele land. Hiermee kan ze de kennis vanuit beide disciplines met anderen mensen delen. Liselotte heeft gewerkt met bedrijven zoals Vodafone, DSM, VGZ, Mercedes Benz, Rabobank, TNO, APG en de Open Universiteit.

Wil je graag luider of zachter leren spreken voor een groep mensen, heb je het gevoel dat je stem soms ‘breekt’ of wil je juist beter leren articuleren waardoor je beter verstaanbaar bent? Tijdens de workshop ‘Overtuigen met je stem’ gaat Liselotte met jouw vraagstuk aan de slag. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktische handvaten ontdek je wat je kunt doen om je stemgebruik te verbeteren zodat je beter overkomt.

Workshop 4: Meer impact met je imago

Marie – José Korsten, imago expert en eigenaar van Feel Good Expert

Klopt jou uiterlijke presentatie bij wat je graag wilt uitstralen? Als stijldeskundige adviseert Marie-José Korsten zakenmensen over wat de buitenkant voor hun imago kan doen.

Tijdens de workshop ‘Meer impact met imago’ laat ze zien wat je kunt doen om meteen een goede eerste indruk achter te laten. Daarvoor kijkt ze naar naar (kleding)stijl, houding en gedrag en geeft ze tips over hoe je kunt uitstralen wat je graag wilt en bij je ‘personal brand’ past.

Website check: Review je eerste indruk online

Manon Toma - Brand stylist & design

Past jouw huidige website (nog) bij je personal brand? Manon Toma, personal brand stylist & designer adviseert (kleine) ondernemers die online actief zijn. Je website is je visitekaartje en online vaak de eerste indruk die je achterlaat. Manon geeft je praktische tips om deze eerste online indruk te optimaliseren.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je er graag bij zijn? Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden voor het Branding Festival op woensdag 19 april 2017 bij Buitenhuis Albanera in Ospel.

Deelnameprijs is 99 euro excl. BTW. We starten de middag dag met een lekkere lunch!

Eerdere gebeurtenis: 11 februari
Are u ready for your close up?